Fully Charged LIVE komt naar Amsterdam

20 t/m 22 mei 2022

Koop tickets met 15% korting

Ben jij op verkenningstocht om erachter te komen of elektrisch rijden iets voor jou is? Of ben jij al láng om en wil je alles te weten komen over de nieuwste modellen en snufjes? Fully Charged LIVE in RAI Amsterdam is hét EV event van het jaar! Je kunt alle EV’s uitproberen en brandende vragen stellen aan experts. Kortom, dit wil je echt niet missen. ⚡️

Fully Charged LIVE Europe programma

Fully Charged LIVE Europe kenmerkt zich door maar liefst 40 liveshows met de 6 presentatoren van Fully Charged, door elektrische boten in de RAI haven, vele tweewielers, proefritten door de stad en alles over hoe je je huis kunt verduurzamen.

  • Verschillende livesessies gepresenteerd door de Fully Charged presentatoren en panel experts (waaronder de EV-experts van Mobility Service).
  • Meer dan 100 EV's, in alle soorten en maten.
  • Meer dan 100 bedrijven in schone energie en EV techniek.
  • Zelf proefrijden met EV's.
Bekijk het Fully Charged LIVE programma

Kom langs bij Mobility Service
op Fully Charged LIVE in Amsterdam

Kom langs in onze stand in hal 7 in RAI Amsterdam en maak kennis met onze EV-experts. Laat je op de hoogte brengen van de laatste elektrische trends. Ons hele team staat voor je klaar en zij kunnen niet wachten om al je vragen te beantwoorden. Twijfel je of elektrisch rijden iets voor jou is? Dan is Fully Charged hét perfecte evenement om op een laagdrempelige manier kennis te maken met alles wat EV's te maken heeft. Laat je informeren over de verschillende modellen, maak een proefrit en win (EV) advies in over jouw persoonlijke situatie.

Koop tickets met 15% korting

Wil je graag naar Fully Charged LIVE Europe? Dan hebben wij goed nieuws! Speciaal voor jou kan je tickets bestellen met 15% korting door gebruik te maken van de kortingscode ELEKTRISCHLEASEN.

Koop tickets met couponcode ELEKTRISCHLEASEN
Nieuwste EV's

Bekijk alle laatste elektrische auto's in onze stand.

Proefrit maken

Wil je een proefrit maken? De populairste EV-modellen staan voor je klaar!

EV-Experts

Eerlijk advies krijgen over elektrische auto's? Ontmoet onze EV-experts!

Bekijk de Fully Charged podcast 🎬

Onze EV-expert Paul Harms vertelt je alles over de laatste trends van EV's in Nederland.

Meer weten over Fully Charged LIVE?