Audi leasen

Audi is van oudsher al een automerk met een premium grondslag. Dit heeft ook z’n weerslag op de elektrische modellen die Audi in de komende jaren introduceert. De eerste volledig elektrische Audi, de e-tron, heeft laten zien waar het merk zich op focust; het duurdere segment. Met z’n uitstekende afwerking en goede techniek, doet de e-tron precies wat je van een Audi mag verwachten.

Audi e-tron

De Volkswagen Audi Groep (VAG), heeft afgelopen jaren ontzettend veel geld geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrische auto’s. De hagelnieuwe Audi e-tron die begin 2019 op de markt is gekomen, is het eerste echte product die voortkomt uit deze investeringen.

De Audi e-tron is de eerste volledig elektrische auto van het Duitse merk. Hoewel de actieradius van de e-tron enigszins tegenvalt, is de techniek en de afwerking uitstekend te noemen. Al snel is de e-tron bekend komen te staan als ‘oplaadwonder’. De gemiddelde snelheid waarmee de e-tron snellaad is zelfs hoger dan die van de Tesla. Zo ben je in een mum van tijd weer mobiel.

Audi Q4 e-tron

Eind 2020 of begin 2021 komt Audi met de volgende elektrische SUV/Crossover, de Q4 e-tron. Dit model moet de strijd aangaan met de Tesla Model Y en de Bmw iX3. De Q4 e-tron maakt gebruik van het zogenaamde MEB-platform van de Volkswagen auto groep. Hierdoor is de auto volledig als elektrische auto ingericht en zal deze dus efficiënt van de binnenruimte gebruik kunnen maken. Hoe de Q4 e-tron zich in de praktijk gedraagt weten we nog niet. Toch mogen we ervan uitgaan dat het gewoon weer een zeer degelijke Audi wordt.

Audi e-tron GT

Misschien al in 2020, maar waarschijnlijk volgend jaar; dan wordt de Audi e-tron GT verwacht. De eerste elektrische sportauto van Audi zal direct moeten concurreren met de Tesla Model S, een zware opgave! Toch zal Audi er alles aan doen om als beste uit de bus te komen. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd.