Hyundai leasen

Niet zo lang geleden heeft het Koreaanse merk Hyundai zichzelf voorgenomen een grote speler te worden als het gaat om elektrische auto’s. Via het dochtermerk Kia heeft het concern al een aantal pogingen gedaan, maar met de komst van de Hyundai IONIQ heeft het merk zich echt op de kaart gezet als producent van elektrische auto’s. Zeer bewonderenswaardig als je bedenkt dat het merk pas 25 jaar ervaring heeft met het bouwen van auto’s.

Hyundai IONIQ

De Hyundai IONIQ is de eerste volledig elektrische Hyundai. Met een actieradius van 280 kilometer (NEDC) plaatst het merk zich rechtstreeks naast de Volkswagen e-Golf en de BMW i3. Het grote voordel van de IONIQ ten opzichte van de concurrentie is echter de (lease)prijs, de auto is fors goedkoper dan de Volkswagen en de BMW. Daarnaast heeft de Hyundai nog wat trucjes achter de hand. Zo is de auto de ruimste en laadt de auto het snelst op. In enkele gevallen kan de auto zelfs met 70 kWh laden. Bovendien is de standaard uitrusting zeer luxe, met onder andere een achteruitrijcamera en lane departure assist. kortom; ben je op zoek naar een voordelige elektrische leaseauto, dan zit je bij de Hyundai IONIQ wel goed.

Hyundai Kona electric

Al sinds de introductie van de Hyundai Kona, is het model razend populair. In eerste instantie omdat de bijteling zo gunstig was, maar nu toch vooral omdat de auto ontzettend goed is. Het was een grote verrassing dat de Kona zo zuinig met energie omgaat en in veel gevallen verder dan 400 kilometer komt op één lading. Dat is beter dan menig veel duurdere concurrent. Ook nu blijft de auto het goed doen. Sterker nog; de auto is niet meer uit het straatbeeld weg te denken.