Nissan leasen

In 2010 al, introduceerde Nissan de LEAF. Sindsdien is Nissan als merk hard bezig om elektrisch rijden op de kaart te zetten. Naast de LEAF heeft Nissan ook het busje, de e-NV200 op de markt gebracht, een elektrisch bestelbusje. Het grootste elektrische succes van Nissan blijft echter de LEAF.

Nissan LEAF

Heb je een Nissan LEAF op het oog voor in de lease? Dan is dit het moment om te kiezen voor het nieuwe model. De nieuwe Nissan LEAF is niet alleen fraai vormgegeven, de actieradius is ook een heel stuk beter. Met een range van 378 kilometer, is de auto een heel stuk bruikbaarder dan de voorgaande LEAF en bovendien concurrerend met de Renault ZOE, De e-Golf en de Hyundai IONIQ. Uniek zijn de hulpsystemen die de LEAF biedt. Zo ver als een autopilot gaat Nissan niet, maar op de snelweg zit je wel een stuk relaxter achter het stuur.

Nissan LEAF e+

In 2019 heeft Nissan de LEAF voorzien van een groter accupakket. Dat was ook nodig, want Hyundai en Kia werden steeds grotere concurrenten. De de upgraden aar een 62 kWh accu, is de LEAF echter weer helemaal bij de tijd. Een realistische actieradius van ruim 350 kilometer is door de opfrisbeurt goed mogelijk.