Tesla leasen

De pionier op het gebied van elektrisch rijden, zo mag je Tesla wel noemen. Het merk heeft al ruim 10 jaar ervaring met elektrische auto’s en is marktleider in het ontwikkelen van elektrische auto’s. Tesla hoopt hiermee de transitie naar elektrisch rijden te versnellen. Inmiddels is het merk dat behoorlijk gelukt. Tesla heeft een ambitie; de fossiele brandstoffen vervangen voor volledig elektrische auto’s. Voor Tesla begon het allemaal met de Roadster. Elon Musk heeft ondertussen niet stilgezeten, want er zijn inmiddels behoorlijk wat uitvoeringen op de markt verkrijgbaar. Denk hierbij aan de Model S, Model X, Model 3 en de Model Y. De modellen van Tesla staan bekend om hun technologie, uitstekende actieradius, laadsnelheid en Tesla Superchargers. Het merk heeft de lat hiermee behoorlijk hoog gelegd voor andere automerken.

Veel mensen en met name zakelijke rijders konden niet wachten op de Tesla Model 3. Het was immers het eerste ‘betaalbare’ model van Tesla. Hiermee werd het rijden en of leasen van een Tesla ineens voor een groter publiek toegankelijk. De Tesla Model 3 was als zakelijke auto een lange tijd niet aan te slepen. Er was echt een ware run ontstaan op de auto. Dit had onder andere te maken met de fiscale voordelen en het bereik van de auto. De Tesla Model 3 is zelfs uitgegroeid tot de bestverkochte elektrische auto in Nederland.

Tesla Model S

Sinds 2012 is de Model S op de markt. De eerste volledig door Tesla geproduceerde auto is ontworpen om te concurreren met de luxere sedans op de markt. De elektrische aandrijving maakt de auto echter niet alleen heel rustig en fijn om te rijden, de auto is ook ontzettend snel. Zo snel zelfs dat menig supercar z’n meerdere moet erkennen in de Tesla Model S. Als leaseauto is de Tesla Model S daarom ook bijzonder populair.

Tesla Model X leasen

Zo op het eerste gezicht is de Model X niet meer dan een verhoogde Model S. Als je echter verder kijkt, dan kom je erachter dat de auto bijna een compleet nieuwe auto is. Weliswaar gebruiken de modellen dezelfde onderdelen en hetzelfde accupakket, maar toch spreekt het model een heel ander publiek aan. De Model X is de SUV die ruimte biedt voor zeven volwassenen, een caravan kan trekken en ontzettend veilig is. De speciale deuren maken de auto niet alleen heel bijzonder maar ook erg praktisch. Wil jij de Tesla Model X leasen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Tesla Model 3

De Model S en X zijn misschien wel de mooiste en beste elektrische auto’s, maar tegelijkertijd ook veruit de duurste. Juist daarom is de Model 3 in het leven geroepen, het betaalbare model van Tesla. De kleinste en jongste Tesla moet elektrisch rijden bereikbaar maken voor iedereen. Met een vanafprijs van €35.000 en een accupakket van ongeveer 60 kWh lijkt dat ook best aardig te lukken.

Tesla Model Y

De nieuwste telg in de Tesla familie is de Tesla Model Y. De auto is ontworpen voor mensen die de Model X nét iets te groot vinden en de Model 3 weer iets te klein. Qua formaat zit de Model Y namelijk net tussen beide modellen in. Maar hoe zit het dan met de actieradius? De Model Y heeft een bereik van maximaal 533 kilometer (WLTP), bovendien is de elektrische auto dit jaar nog leverbaar. En als kers op de taart is de Model Y sinds kort verkrijgbaar met een vanafprijs onder de 50.000 euro!

Zakelijk leasen doe jij bij de EV-expert

Heb je interesse in een Tesla occasion leasen? Wij hebben regelmatig occasions beschikbaar met een extra gunstige bijtelling. Neem gerust contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. Wil je toch liever een gloednieuw exemplaar? Via onze configurator kun je jouw gewenste uitvoering samenstellen op basis van een looptijd en kilometrage. Het leasebedrag wordt daar automatisch op aangepast. Wel zo handig. Ga de Tesla leasen die echt bij jou past.