Volkswagen leasen

Volkswagen heeft als merk geen introductie nodig. In Nederland blijft het merk mateloos populair en ook zakelijk doet de Duitse fabrikant het uitstekend. Modellen zoals de Volkswagen Polo, Volkswagen Golf, Volkswagen up! en Volkswagen T-Roc zijn modellen die al jaren lang zeer geliefd zijn onder het Nederlandse publiek. Sinds de opkomst van de elektrische auto, probeert ook Volkswagen aan te haken. Sinds de vernieuwde e-Golf in 2017 lukt dat heel behoorlijk. Het grote voordeel ten opzichte van de elektrische concurrentie is niet de actieradius, maar de uitstekende bouwkwaliteit en ergonomie van het model. Bij Volkswagen zijn de huidige elektrische auto’s gebaseerd zijn op bestaande modellen. Veel zakelijke rijders kiezen en daarom voor om hun huidige auto om te ruilen voor een van de verschillende modellen van Volkswagen. Elektrisch rijden is nog nooit zo comfortabel geweest dankzij Volkswagen.

Volkswagen e-Golf leasen

Volkswagen e-Golf leasen

Net als alle andere edities van de huidige golf, staat ook de Volkswagen e-Golf staat op het MQB platform. Dat betekent dat Volkswagen slim om moest gaan met de plaatsing van de accupakketten. In het huidige platform is er immers geen rekening gehouden met ruim 30 kWh aan accu’s. De oplossing zit hem in een zeer plat en compact batterijpakket op de bodem van de auto en onder de kofferbak. Het is bijzonder knap dat je dit in de auto nauwelijks merkt. Je zit wel iets hoger dan in een gewone Golf, maar ondanks dat kun je nog steeds een uitstekende zitpositie innemen. Verder rijdt de e-Golf zoals je van een nieuwe Volkswagen mag verwachten en is het interieur een ware verademing. Er is absoluut niet bespaard op materiaal en de hoeveelheid opties. Het is er bijzonder goed toeven.

Als leaseauto is de e-Golf bijzonder geschikt als je niet meer dan 150 kilometer op een dag hoeft af te leggen. Op die manier kun je ’s nachts of op je werk weer volledig vol laden en kom je qua actieradius niet in de problemen.

Volkswagen ID.3 leasen

Volkswagen ID.3 voorraad

De Volkswagen ID.3 is de eerste auto uit de stal van VAG die gebruik maakt van het MED-platform. De ID.3 wordt door velen gezien als de opvolger van de Volkswagen e-Golf. Niet zozeer vanwege de looks, maar vanwege het rijbereik en snellaadvermogen. De elektrische ID.3 heeft namelijk een actieradius tot maximaal 550 kilometer (WLTP) en is binnen 35 minuten weer voor 80% opgeladen. Duidelijk is dat Volkswagen nog steeds mateloos populair is in Nederland. De eerste lichting van het model was in een mum van tijd volledig uitverkocht.

Volkswagen ID.4 leasen

Volkswagen ID.4 voorraad

Naast de Volkswagen ID.3 is de ID.4 ook een populaire leaseauto, onder zowel zakelijke rijders als consumenten. De elektrische compacte SUV van Volkswagen is ruim, standaard rijk uitgerust en is betaalbaar. Bovendien heeft de elektrische SUV van Volkswagen een rijbereik tot 520 kilometer (WLTP) en kan snelladen binnen 31 minuten. De Volkswagen ID.4 is voor een vast bedrag per maand vanaf 556 euro zakelijk te leasen (op basis van 10.000 km per jaar).

Volkswagen ID.5 leasen

Volkswagen ID.5 voorraad

Na de ID.4 kon een coupé versie natuurlijk niet uitblijven. De Volkswagen ID.5 combineert op de juiste manier de kracht van een SUV met het stoere design van een coupé. De splinternieuwe volkswagen is leverbaar in verschillende uitvoeringen: een Pro uitvoering en een sportieve GTX uitvoering. Dankzij het MEB-platform kunnen passagiers genieten van extra beenruimte.

Over de actieradius hoef je je ook geen zorgen te maken met de elektrische ID.5, dat zit namelijk wel goed met een rijbereik van 516 kilometer (WLTP). Maak je veel kilometers, waardoor je sneller geneigd bent om tussendoor even te snelladen? Daar heeft deze EV slechts een halfuur voor nodig.

Volkswagen ID. Buzz leasen

Volkswagen ID. Buzz leasen

Volkswagen heeft inmiddels al aardig wat elektrische auto’s op de markt uitgebracht, maar wat betreft elektrische bedrijfswagens bleef het tot op heden nog erg stil. En dat vonden wij erg jammer, aangezien de retro bus van Volkswagen erg geliefd is! Het automerk heeft goed geluisterd, want Volkswagen gaat het favoriete model ook in een elektrische variant uitbrengen. Wij kunnen niet wachten! De gloednieuwe Volkswagen ID. Buzz wordt de eerste elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. De ID Buzz biedt een bagageruimte van 1.121 liter, heeft een actieradius van ruim 400 kilometer (WLTP) en is binnen een halfuur weer voor 80% opgeladen. Maar dat is niet alles, want de ID. Buzz heeft een trekgewicht van 1.000 kg.

Heb je interesse in een van de Volkswagen modellen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze configurator. De duur van de leaseperiode en het aantal kilometers bepaal je zelf. Vervolgens ontvang je de offerte per e-mail. Voor een vast maandbedrag kun je zorgeloos genieten van een elektrische auto van Volkswagen.