MG ZS EV nu te bestellen met 4% bijtelling

Geplaatst op 29 oktober 2019

Dit jaar wordt de MG ZS EV, een volledig elektrische SUV, op de Nederlandse markt uitgebracht. De volledig elektrische MG ZS EV heeft een 44,5 kWh accupakket en een actieradius van 263 kilometer (WLTP). Qua timing brengt het van oorsprong Britse merk de elektrische SUV precies uit op het juiste moment. Met de MG ZS EV kun je namelijk dit jaar nog profiteren van de 4% bijtelling!

Prijs MG ZS EV

De MG ZS EV is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Comfort en Luxury. De Comfort uitvoering heeft een vanafprijs van 30.995 euro en de Luxury is verkrijgbaar vanaf 32.985 euro. Voor de zakelijke rijder is te MG ZS EV al te leasen vanaf 428 euro per maand.

Ruimte MG ZS EV

De SUV’s doen het goed op dit moment. De Hyundai Kona Electric en de Kia e-Niro zijn beiden een van de meest populaire elektrische SUV’s van dit moment. De volledig elektrische MG ZS EV is ruim en biedt plek voor vijf personen. Als we de auto vergelijken met de andere twee populaire elektrische SUV’s, dan is de MG ZS EV qua ruimte vergelijkbaar met de Kia e-Niro. De Hyundai Kona Electric is net iets kleiner.

De elektrische MG ZS EV is standaard voorzien van 17-inch velgen, 8-inch touchscreen en je kunt je smartphone koppelen met Apple CarPlay of Android Auto. Bovendien is de auto voorzien van allerlei veiligheidssystemen.

Actieradius MG ZS EV

De MG ZS EV heeft een 44,5 kWh accupakket. Dit betekent dat de MG ZS EV een actieradius heeft van 263 kilometer volgens de WLTP-testnorm. In de praktijk zal dit waarschijnlijk neerkomen op zo’n 230 kilometer.

Opladen MG ZS EV

De volledig elektrische MG ZS EV is thuis op te laden, via openbare oplaadpunten en het snellaadstation. Bij een openbare laadpaal met een laadvermogen van 7,4 kW is de elektrische auto binnen 6,5 uur weer volledig opgeladen. Bij een snellaadstation met een laadvermogen van 50 kW is de auto binnen 40 minuten weer voor 80% opgeladen.

MG ZS EV leasen in 2019

Heb je interesse in het leasen van de MG ZS EV? Tot medio november 2019 is het nog mogelijk om de elektrische SUV te bestellen en ook nog daadwerkelijk te rijden in 2019. Profiteer van de 4% bijtelling nu het nog kan! De MG ZS EV heeft een fiscale waarde van 30.995 euro. Dat betekent dat je een nettobijtelling betaalt van 39 euro.

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Sebastiaan Rodenboog is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl