Mobility Service Electric bestaat 2 jaar!

Geplaatst op 14 november 2019

Mobility Service Electric is jarig! Binnen twee jaar is het label van leasemaatschappij Mobility Service Nederland uitgegroeid tot een serieuze speler op het gebied van elektrische auto’s. Al ruim duizend klanten hebben via het online label een elektrische auto geleast; een absoluut hoogtepunt dat het vieren van het 2-jarig bestaan meer dan waard is.

Zakelijkelektrischleasen.nl bestaat 2 jaar

In 2017 is leasemaatschappij Mobility Service Nederland gestart met het label Mobility Service Electric. Op de website zakelijkelektrischleasen.nl kun je alle beschikbare elektrische auto’s bekijken, vergelijken, naar eigen wens samenstellen en bestellen. Inmiddels bestaat het label precies twee jaar. Met groot succes! De website heeft ruim 1 miljoen unieke websitebezoekers gehad.

Elektrische auto’s zijn voor Mobility Service Nederland geen onbekend terrein. In 2009 zagen zij al toekomst in elektrische auto’s door de eerste importeur te worden van de elektrische auto, de Noorse TH!NK City. 

Als voorloper op het gebied van elektrische auto’s was het daarom een logische stap om in 2017 te starten met het label Mobility Service Electric. Op de website zakelijkelektrischleasen.nl vind je naast het huidige aanbod, allerlei praktische informatie en tips over de actieradius, oplaadtijd, levertijden en leasetarieven. 

Inmiddels is Mobility Service Nederland uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op het gebied van elektrische auto’s. 

Commercieel directeur Hilda Boerma: “Wat begon als een idee binnen ons bestaande team, is in amper twee jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardig Online Salesteam. Dagelijks voorzien zij onze klanten van persoonlijk en maatwerk advies over de overstap naar elektrisch rijden, met een gemiddelde klantwaardering van een 8,9. We zijn dan ook ontzettend trots op wat wij hebben bereikt in de afgelopen twee jaar!”

De eerste elektrische leaseauto van Mobility Service Nederland was een Tesla Model S. Nu twee jaar later..

  • Hebben wij zo’n ruim 1.000 MSE klanten mogen verwelkomen;
  • Rijden alle medewerkers van Mobility Service Nederland in een elektrische auto;
  • Is ruim 21% van onze vloot volledig elektrisch;
  • Heeft de website 1 miljoen unieke websitebezoekers gehad;
  • Is Mobility Service Nederland de enige leasemaatschappij die de Hyundai Kona Electric uit voorraad kan leveren.
"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Sebastiaan Rodenboog is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl