Nissan Leaf omgetoverd tot rijdende kerstboom

Geplaatst op 9 december 2019

Een rijdende kerstboom, waarom niet? Nissan heeft alvast flink uitgepakt voor kerst. De Nissan Leaf is omgetoverd tot rijdende kerstboom. De ludieke actie van de Marketingafdeling van Nissan is zeker niet onopgemerkt gebleven. De kerstauto is volgehangen met duizenden LED-lampjes die energie krijgen van het accupakket van de Nissan Leaf. Met deze actie probeert Nissan aandacht te krijgen voor het effect van de regeneratieve remsysteem.

e-Pedal + B-rijmodus Nissan Leaf E+

Nissan heeft niet zonder reden de Nissan Leaf omgetoverd tot kerstboom. Nissan laat op een ludieke wijze zien wat je met de teruggewonnen energie van de Nissan Leaf kunt doen. De innovatieve Nissan e-Pedal en B-rijmodus winnen energie terug om de actieradius van de elektrische auto te vergroten. De lichtjes van de Nissan Leaf gaan aan zodra de auto daadwerkelijk afremt.

De Nissan Leaf kan op twee manieren energie terugwinnen. Met de e-Pedal kan de bestuurder met één pedaal accelereren, afremmen en de auto tot stilstand brengen. De B-rijmodus regenereert ook energie op het moment dat de bestuurder remt.

Gemiddeld gezien kan een Nissan Leaf binnen 18.000 kilometer zo’n 744 kWh energie terugwinnen. Dit staat gelijk aan 20% van het energieverbruik van een gemiddeld Europees huishouden. Volgens Nissan kun je met de teruggewonnen energie zo’n 266 kerstbomen met ieder maar liefst 700 lampjes een uur lang verlichten. De kers op de taart van de verlichte elektrische auto is natuurlijk het ‘tree’ kenteken van de Nissan Leaf.

Actieradius + opladen Nissan Leaf E+

De Nissan Leaf is onlangs uitgebracht met een groter accupakket. De nieuwe generatie Nissan Leaf E+ heeft een 40 kWh accupakket en een actieradius van 378 kilometer (NEDC). In de praktijk zal de actieradius van de Nissan Leaf E+ neerkomen op zo’n 250 kilometer.

Nissan Leaf E+ leasen in 2019

Overweeg je overstap naar een elektrische auto en wil je dit jaar nog profiteren van 4% bijtelling? De Nissan Leaf kun je al leasen vanaf 412 euro per maand.

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl