Onbeperkt elektrisch rijden

Alleen de voorraad is beperkt

Altijd opzegbaar, onbeperkte hoeveelheid kilometers én 8% bijtelling

Wil jij weten of elektrisch rijden wat voor jou is? Dan hebben wij nu een prachtige aanbieding! Tegen het leasetarief van 699 euro per maand (dat is ongeveer 23 euro per dag!) kun jij de populaire Volkswagen ID.3 uitproberen! Het gaat om elektrische auto’s die in 2020 zijn geregistreerd en die maximaal een halfjaar oud zijn. Dit betekent dat je nog profiteert van een gunstige 8% fiscale bijtelling (tot 45.000 euro fiscale waarde) bij privé-gebruik van de auto. 

Rijd je nu vanwege de lockdown wat minder? Geen probleem! En rijd je straks weer meer? Ook geen probleem. Je mag een onbeperkt aantal kilometers rijden met deze elektrische auto, dus je komt niet voor verrassingen te staan. Er vindt dus geen meer- of minderkilometerafrekening plaats wanneer jij de auto weer inlevert. 

Heb je de auto niet meer nodig, of wil je na een bepaalde periode een andere auto leasen? Dan ben je flexibel om de auto weer te kunnen inleveren, zonder dat je aan een verplichting vastzit. De minimale looptijd is slechts een maand, daarna is de auto dagelijks opzegbaar. Hiermee heb je – juist in deze onzekere tijden – optimale flexibiliteit. Speciaal voor deze actie hebben wij enkele geselecteerde modellen ingekocht. Hierbij geldt dan ook op=op. 

Maak je gebruik van deze actie, dan ga je akkoord met de actievoorwaarden zoals ze hieronder zijn beschreven, alsmede onze algemene voorwaarden,

 • De actie geldt alleen voor zakelijke klanten. Alle genoemde bedragen zijn dus exclusief BTW.
 • Het gaat om een shortleasecontract. Dat betekent dat de maandelijkse leasetermijn van 699 euro inclusief afschrijving, rente, verzekering, reparaties & onderhoud en banden is. Dat is nog eens zorgeloos leasen!
 • Tegen een meerprijs van 7,50 euro per maand kunnen wij onze eigen Mobility Service Laadpas leveren. Hiermee kun je laden in heel Nederland. Betaling voor het opladen vindt plaats maandelijks vooraf door middel van een brandstofvoorschot op basis van de geschatte kilometers. De werkelijke kosten worden 1-op-1 doorbelast, wij pakken hierop geen marge (zoals veel laadpasleveranciers wel doen…)
 • De elektrische auto wordt geleverd op zomerbanden.
 • Wil je graag winterbanden? Vraag naar de mogelijkheden.
 • De minimale looptijd bedraagt een maand. Na deze maand kun je de auto, met een opzegtermijn van een week, dagelijks opzeggen. 
 • Wij komen de door jou gewenste auto kosteloos bij jou thuis in Nederland bezorgen (m.u.v. de Waddeneilanden), en ook weer ophalen. We rekenen hiervoor dus geen transportkosten. 
 • Onze voorraad is beperkt, dus op = op.
 • Het eigen risico bedraagt 500 euro per incident. 
 • We hanteren voor iedereen een borg van 699 euro. 
 • De elektrische auto kan niet worden ingezet bij taxi- of koeriersbedrijven. Onze verzekeraar staat professioneel gebruik door taxi- of koeriersbedrijven niet toe.
 • Wil je gebruik maken van deze aanbieding? Dit is natuurlijk onder voorwaarde van kredietacceptatie. 
9.1

97% beveelt ons aan.

Advies nodig?

Ik help je graag verder