Opel komt met elektrische Opel Vivaro-e in 2020

Geplaatst op 7 november 2019

Opel komt met een 100% elektrische bedrijfsauto: de Opel Vivaro-e. Na Citroën en Nissan introduceert Opel nu ook een volledig elektrische bedrijfsauto. De Opel Vivaro-e is verkrijgbaar met een 50 kWh of 75 kWh accupakket. De elektrische Opel Vivaro-e kunnen we in 2020 op de Nederlandse markt verwachten.

Elektrische Opel Vivaro-e

De Opel Vivaro is in 2001 voor het eerst geïntroduceerd. De volledig elektrische Opel Vivaro-e zal waarschijnlijk qua design in grote lijnen exact hetzelfde zijn als de diesel- en benzinevariant van de Opel Vivaro. De Opel Vivaro-e heeft een laadvermogen van 1.400 kg en een trekgewicht van 2.500 kg. De elektrische bedrijfsauto is van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over een achteruitrijcamera met 180 graden beeld en sensorgestuurde schuifdeuren.

Actieradius Opel Vivaro-e

De 100% elektrische Opel Vivaro-e is leverbaar met een 50 kWh accupakket en een 75 kWh accupakket. De elektrische bedrijfsauto met een 50 kWh accupakket heeft een actieradius van 200 kilometer (WLTP). De Opel Vivaro-e met 75 kWh accupakket heeft een actieradius van 300 kilometer volgens de WLTP-testmethode.

Opel heeft helaas nog niets bekendgemaakt over het opladen Opel Vivaro-e. De informatie over het opladen van de elektrische bedrijfsauto volgt in een later stadium.

Opel Vivaro-e leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van de Opel Vivaro-e? De Opel Vivaro-e wordt begin 2020 op de Nederlandse markt verwacht. In 2021 breidt Opel hun vloot verder uit met de elektrische Opel Combo-e. De overige specificaties en de prijzen volgen waarschijnlijk net voor de marktintroductie van de Opel Vivaro-e.

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Alexander Boon is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl