Prijzen bekend elektrische Peugeot e-2008 SUV

Geplaatst op 31 oktober 2019

Peugeot heeft onlangs de prijzen bekendgemaakt van de Peugeot e-2008 SUV. De volledig elektrische SUV van Peugeot heeft een vanafprijs van 40.930 euro. De vanafprijs ligt toch iets hoger dan de verwachte vanafprijs van 38.000 euro. De volledig elektrische Peugeot e-2008 SUV staat vanaf het voorjaar 2020 bij de dealers in de showrooms.

De Peugeot e-2008 SUV is vanaf dit moment alvast online te reserveren. Het is nog niet mogelijk om de elektrische auto online samen te stellen en te bestellen.

Uitvoeringen Peugeot e-2008 SUV

De elektrische Peugeot e-2008 is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: de Active, Allure en GT. Qua design is de elektrische SUV exact een kopie van het bestaande model dat we van Peugeot kennen. Uiteraard kun je de auto op een aantal punten (zoals de laadaansluiting en de dichte grille) direct herkennen als een elektrische auto.

Actieradius Peugeot e-2008 SUV

De elektrische Peugeot e-2008 SUV krijgt een 50 kWh accupakket en een actieradius van 310 kilometer volgens de WLTP-testnorm. De elektrische SUV is in de praktijk nog niet getest, maar waarschijnlijk komt de actieradius daadwerkelijk neer op zo’n 275 kilometer.

Opladen Peugeot e-2008 SUV

Als we kijken naar de oplaadtijd van de elektrische Peugeot e-2008, dan is de elektrische SUV thuis binnen 16 uur weer volledig opgeladen. Bij een openbare laadpaal met een laadvermogen van 11 kW is de auto binnen 5,5 uur weer voor 80% opgeladen. Gelukkig kan de elektrische auto ook snelladen. Bij een snellaadstation zoals Fastned is de elektrische auto binnen 30 minuten weer voor 80% opgeladen.

8% bijtelling in 2020 Peugeot e-2008 SUV

Met een vanafprijs van 40.930 euro en een bijtelling van 8%, betaal je omgerekend een netto bijtelling van 102 euro per maand.

Elektrische Peugeot e-2008 SUV leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van de elektrische Peugeot e-2008 SUV? De elektrische SUV is leverbaar vanaf het voorjaar 2020. Overigens is het nu al mogelijk om de Peugeot e-2008 SUV te reserveren.

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Alexander Boon is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl