Prijzen bekend van elektrische Volvo XC40

Geplaatst op 25 oktober 2019

Volvo heeft de prijzen bekendgemaakt van de volledig elektrische Volvo XC40. De Volvo XC40 Electric heeft een vanafprijs van 59.900 euro en is te leasen vanaf 732 euro per maand. De volledig elektrische Volvo XC40 werd eerder al officieel door het automerk onthuld. De Volvo XC40 Electric is leverbaar vanaf het derde kwartaal in 2020.

Design Volvo XC40

Prijzen bekend van elektrische Volvo XC40

Het publiek kon in een eerder stadium voor het eerst kennismaken met de volledig elektrische Volvo XC40. Voor nu is de Volvo XC40 Electric P8 AWD Recharge de enige uitvoering die Volvo uitbrengt.

Overweeg je de overstap naar een elektrische auto, dan is de Volvo XC40 Electric een goede optie. De elektrische crossover is in vele opzichten vergelijkbaar met de benzinevariant. Het design van de Volvo XC40 Electric is bijna een kopie, de auto biedt voldoende ruimte voor het hele gezin en heeft goede actieradius.

Rijeigenschappen Volvo XC40

De elektrische Volvo XC40 heeft een vermogen van maar liefst 408 pk en gaat van 0 naar 100 in slechts 4,8 seconden. Wat best uniek is aan deze elektrische auto is het trekgewicht. Het trekgewicht van de Volvo XC40 zit namelijk op maximaal 1.500 kg.

Zoals we van Volvo gewend zijn, is er ook met de Volvo XC40 Electric goed nagedacht over de veiligheid. De elektrische SUV is voorzien van Pilot Assist, dode hoek detectie en een sleutel met anti-diefstal technologie.

Daarnaast blijf je online verbonden met je favoriete apps waaronder Google Maps, Google Assistent en Spotify.

Actieradius Volvo XC40 Electric

De Volvo XC40 Electric heeft een 78 kWh accupakket en een actieradius van ruim 400 kilometer. In de praktijk zal de actieradius van de Volvo XC40 Electric waarschijnlijk neerkomen op zo’n 350 kilometer.

Opladen Volvo XC40 Electric

De volledig elektrische Volvo XC40 heeft bij een openbaar oplaadpunt met een laadvermogen van 11 kW ruim 5 uur nodig. Volvo heeft uiteraard ook nagedacht over het snelladen van de elektrische Volvo. De Volvo XC40 kan bij een snellaadstation zoals Fastned met een maximaal snellaadvermogen van 150 kW laden. Dit houdt in dat de elektrische Volvo binnen 40 minuten weer voor 80% is opgeladen.

Bijtelling Volvo XC40 Electric

De Volvo XC40 Electric is leverbaar vanaf het derde kwartaal in 2020. Dit betekent dat de elektrische SUV een bijtelling heeft van 8% (tot 45.000 euro) in 2020. Over het resterende bedrag betaal je 22% bijtelling. Dit betekent een netto bijtelling van ongeveer 290 euro per maand.

De Volvo XC40 Electric leasen in 2020

Wil je graag een Volvo XC40 Electric leasen? De volledig elektrische Volvo is al te leasen vanaf 732 euro per maand. De elektrische auto is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Je kunt de Volvo XC40 Electric nu al geheel naar eigen wens online samenstellen en bestellen.

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Sebastiaan Rodenboog is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl