Prijzen bekend van Volkswagen ID.3

Geplaatst op 4 februari 2020

De (lease)prijzen van de Volkswagen ID.3 zijn bekend. Volkswagen heeft eindelijk een gerichte vanafprijs van de Volkswagen ID.3 gecommuniceerd. De Volkswagen ID.3 1ST heeft een vanafprijs van 38.000 euro. De zakelijke rijder profiteert van 8% bijtelling. De Volkswagen ID.3 1ST kun je al leasen vanaf 523 euro per maand. Naar verwachting wordt de volledig elektrische Volkswagen ID.3 1ST medio Q3 uitgeleverd.

Prijzen + uitvoeringen van Volkswagen ID.3

De verwachtingen zijn hoog van de Volkswagen ID.3. Volkswagen brengt drie uitvoeringen uit van de Volkswagen ID.3. De Volkswagen ID.3 1ST is de eerste editie die Volkswagen op de markt gaat uitbrengen. De Volkswagen ID.3 1ST heeft een vanafprijs van 38.000 euro. De Volkswagen ID.3 1ST Plus is verkrijgbaar vanaf 44.000 euro. Tot slot heeft de Volkswagen ID.3 1ST Max een vanafprijs van 49.000 euro. Waarbij de ID.3 1ST de standaarduitvoering is en de ID.3 1ST Max de meest uitgeruste versie is.

Actieradius + opladen Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 1ST is voorzien van een 58 kWh accupakket en een heeft daarmee een actieradius van ruim 420 kilometer volgens de WLTP-testmethode. In de praktijk zal de actieradius van de Volkswagen ID.3 neerkomen op zo’n 350 kilometer.

De Volkswagen ID.3 1ST kun je thuis opladen, via openbare laadpunten (maximaal laadvermogen 11 kW over 3-fasen) en via een snellaadstation zoals Fastned. De Volkswagen ID.3 1ST is bij een snellaadstation met een laadvermogen van 100 kW binnen een halfuur weer voor 80% opgeladen. Bij een openbare laadpaal is de Volkswagen ID.3 1ST binnen 6 uur weer volledig opgeladen.

Bijtelling Volkswagen ID.3 in 2020

Als zakelijke rijder profiteer je in 2020 met een volledig elektrische auto van 8% bijtelling. Stel je gaat een Volkswagen ID.3 leasen in 2020, dan heb je omgerekend een nettobijtelling van ongeveer 100 euro per maand (belastingschaal 38,10%).

Volkswagen ID.3 leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van de Volkswagen ID.3 1ST? De Volkswagen ID.3 1ST is te leasen vanaf 523 euro per maand. Je kunt de Volkswagen ID.3 naar eigen wens online samenstellen en meteen bestellen.

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Alexander Boon is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl