Prijzen Seat Mii Electric bekend

Geplaatst op 6 november 2019

Seat heeft onlangs de prijzen van de Seat Mii Electric bekendgemaakt. De 100% elektrische auto in het A-segment heeft een vanafprijs van 23.400 euro en is zakelijk te leasen vanaf 320 euro per maand. De volledig elektrische Seat Mii Electric is leverbaar vanaf begin 2020, maar is nu alvast online te bestellen.

Uitvoeringen Seat Mii Electric

De Seat Mii Electric is een volledig elektrische auto in het A-segment. De Seat Mii Electric is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Seat Mii Electric en Seat Mii Electric Plus. De standaard uitvoering is verkrijgbaar vanaf 23.400 euro. De Seat Mii Electric is uitgerust met onder andere 14 inch stalen velgen met wieldoppen, rijstrookbehoudassistent, Mobile online services en DAB+. Je hebt daarnaast de keuze uit drie optiepakketten en vijf lakken.

De Seat Mii Electric Plus heeft een vanafprijs van 24.900 euro. De luxere uitvoering beschikt onder andere over 16 inch lichtmetalen velgen, donker getinte ruiten achter, verwarmbare sportstoelen voor en een zwarte dakhemel.

Actieradius Seat Mii Electric

De Seat Mii Electric heeft een 36,8 kWh accupakket en een actieradius van 260 kilometer (WLTP). De elektrische auto gaat van 0 naar 50 in slechts 3,9 seconden. De 100% elektrische Seat Mii Electric kun je thuis opladen, via openbare oplaadpunten en het snellaadstation.

Opladen Seat Mii Electric

Bij een openbaar oplaadpunt is de Seat Mii Electric (maximaal laadvermogen 7,2 kW) binnen 4 uur weer voor 80% opgeladen. Met de Seat Mii Electric heb je de tevens de mogelijkheid om te snelladen. Bij een snellader met een maximaal laadvermogen van 40 kW is de elektrische auto binnen één uur weer voor 80% opgeladen.

Bijtelling Seat Mii Electric in 2020

In 2020 heb je als zakelijke rijder te maken met 8% bijtelling in plaats van de huidige 4% bijtelling. De Seat Mii Electric heeft een fiscale waarde van 23.400 euro. Dit betekent een nettobijtelling van 58 euro per maand.

Seat Mii Electric leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van de volledig elektrische Seat Mii Electric? De Seat Mii Electric is te leasen vanaf 320 euro per maand. De elektrische auto in het A-segment is leverbaar vanaf begin 2020. Echter is het nu al mogelijk om de Seat Mii Electric online te bestellen.

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Robbert-Jan de Bont is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl