Renault Zoe met 52 kWh accupakket leverbaar in 2019

Profiteer dit jaar nog

Geplaatst op 23 oktober 2019 admin

De nieuwe generatie Renault Zoe met een 52 kWh accupakket is leverbaar vanaf november 2019. De Renault Zoe Z.E. 50 krijgt een groter accupakket en is qua interieur volledig vernieuwd. Een pluspunt, als zakelijke rijder profiteer je nog van de 4% bijtelling (tot 50.000 euro) met de Renault Zoe.

Prijzen Renault Zoe

De gloednieuwe Renault Zoe Z.E. 50 Life heeft een vanafprijs van 33.590 euro en is te leasen vanaf 360 euro per maand. De Renault Zoe is verkrijgbaar in vier uitvoeringen: Life, Zen, Intens en Edition One. De Zen uitvoering heeft een vanafprijs van 35.190 euro, de Intens is leverbaar vanaf 36.190 euro en tot slot heeft de Edition One een prijs vanaf 37.790 euro.

Design + interieur Renault Zoe

Het design van de Renault Zoe is niet veel gewijzigd ten opzichte van zijn voorganger. Dat geldt overigens niet voor het interieur van de elektrische auto. Het interieur van de Renault Zoe is in een volledig nieuw jasje gestoken. Het display is groter, uitgebreider, het dashboard en het stuur zijn vernieuwd.

Actieradius Renault Zoe

Naast het design heeft de gloednieuwe Renault Zoe ook een groter accupakket dan zijn voorganger. De eerste Renault Zoe had een 22 kWh accupakket, de huidige versie heeft 41 kWh accupakket en de gloednieuwe Renault Zoe heeft een 52 kWh accupakket. Dat betekent dat de Renault Zoe een actieradius heeft van 395 kilometer volgens de WLTP-testnorm. In de praktijk kun je waarschijnlijk zo’n ruim 320 kilometer ver rijden.

Opladen Renault Zoe

Als we kijken naar het opladen van de Renault Zoe, dan doet de Renault Zoe het natuurlijk al erg goed. De huidige generatie Renault Zoe is een van de elektrische auto’s die binnen een razendsnel tempo weer volledig is opgeladen. Even ter vergelijking; de Renault Zoe met 42 kWh accupakket is bij een openbaar oplaadpunt binnen vier uur weer volledig opgeladen. Een vergelijkbaar model, de elektrische Peugeot e-208 heeft ruim 5 uur oplaadtijd nodig.

De nieuwe generatie Renault Zoe heeft bij een openbare laadpaal met een laadvermogen van 22 kW slechts drie uur nodig! Bij een openbaar oplaadpunt met een laadvermogen van 11 kW heeft de auto binnen twee uur weer 120 kilometer extra actieradius. Bij een snellaadstation (laadvermogen 150 kW) zoals Fastned heeft de elektrische auto een halfuur nodig voor 150 kilometer range.

Bijtelling Renault Zoe Z.E. in 2019

De gloednieuwe Renault Zoe is leverbaar vanaf november 2019. Voor de zakelijke rijder is dit goed nieuws, want dat betekent dat je nog steeds kunt profiteren van de 4% bijtelling (tot 50.000 euro). Vanaf januari 2020 verdubbelt de bijtelling voor een elektrische auto van 4% naar 8% bijtelling. De nieuwe generatie Renault Zoe heeft een netto bijtelling van ongeveer 40 euro per maand.

Renault Zoe leasen in 2019

Indien je interesse hebt in het leasen van de gloednieuwe Renault Zoe Z.E. 50, de auto kun je via zakelijkelektrischleasen.nl geheel naar eigen wens online samenstellen en bestellen. De gloednieuwe Renault Zoe is te leasen vanaf 360 euro per maand.

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Alexander Boon is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl