Shortleasen met ultieme vrijheid

Direct rijden én zelf bepalen wanneer je opzegt.
Snel, voordelig en klantgericht.

Bekijk alle auto's

Shortlease elektrische auto

Ben je voor een kortere periode (shortlease) op zoek naar het leasen van een 100% elektrische auto, zoals de Tesla model S of de Tesla model X, de Nissan Leaf, de Renault ZOE, de Volkswagen e-Golf, de BMW I3, de Opel Ampera-e of de Hyundai IONIQ? Dan is het goed om te weten dat je ook bij ons terecht kunt! Je profiteert zo van de jarenlange shortlease ervaring van leasemaatschappij Mobility Service Nederland én de specialistische kennis van de experts van Mobility Service Electric!

Shortlease Tesla model S of x

Je kunt de Tesla model S shortleasen vanaf een periode van één maand. Ook de Tesla model X kun je shortleasen vanaf een periode van één maand. Je kunt zowel een nieuwe als een occasion Tesla model S shortleasen. Dat laatste gaat altijd op basis van beschikbaarheid.

Shortlease Renault ZOE, Nissan Leaf, Hyundai IONIQ, Volkswagen e-Golf, BMW I3, Opel Ampera-e

Je kunt de Renault ZOE, de Nissan Leaf, de Hyundai IONIQ, de BMW I3, de Volkswagen ID.3 en de Opel Ampera-e ook shortleasen . Je kunt zowel een nieuwe als een occasion shortleasen, op basis van beschikbaarheid.

Shortlease Jaguar I-Pace, Tesla model 3 of Hyundai KONA Electric

Op dit moment is het ook mogelijk om de Jaguar I-Pace, de Tesla model 3 en de Hyundai KONA Electric bij ons te shortleasen.

Shortlease terwijl je wacht op de levering van jouw 100% elektrische auto

Ga je een 100% elektrische auto bij ons leasen, maar wacht je nog totdat de auto wordt geleverd? En ben je in de tussentijd voor een korte periode op zoek naar een leaseauto? Dan is het goed om te weten dat het altijd mogelijk is, tegen een extra gunstig klanttarief, om als voorloopauto bij ons alvast te gaan shortleasen. Dit kan zowel een 100% elektrische auto zijn, maar het is ook mogelijk om een conventionele auto te shortleasen (bijvoorbeeld een auto uit een lage bijtellingsklasse, zoals een Volkswagen Passat GTE, Volkswagen Golf GTE, Audi A3 e-tron, Volvo V40, Renault Clio Estate, Peugeot 308 sw, Volvo V60 PHEV, Mitsubishi Outlander PHEV, etc). Alles is mogelijk, maar een en ander is afhankelijk van jouw wensen.

Shortlease als vakantieauto

Heb je bij ons een leasecontract afgesloten en rijd je in een 100% elektrische auto? Maar ben je voor de vakantieperiode op zoek naar een tijdelijke (benzine of diesel) vakantieauto? Natuurlijk helpen wij je graag verder. Omdat wij bij leasemaatschappij Mobility Service Nederland gespecialiseerd zijn in shortlease, hebben wij altijd eigen voorraad beschikbaar. We kunnen dus in overleg jou zeker van dienst zijn.

Waarom shortleasen bij Mobility Service Electric?

We zetten nog even op een rijtje waarom je bij ons aan het juiste adres bent om een elektrische auto te shortleasen:

  • Wij zijn dé experts in elektrisch rijden. Al in 2009 (!) importeerden wij de allereerste elektrische auto naar Nederland. Zie onze tijdlijn;
  • We assisteren je graag bij vragen over elektrisch rijden en verzorgen indien gewenst ook graag randvoorwaarden, zoals een laadpas, geven je tips over handige apps tijdens het elektrisch rijden, geven je desgewenst een uitgebreide en persoonlijke uitleg bij de aflevering, etc;
  • Door het kiezen voor shortlease van een elektrische auto, kun je alvast aan elektrisch rijden wennen. Vind je het niks? Dan lever je de auto gewoon weer in. Je bent dus ontzettend flexibel.
  • Na de minimaal afgesproken looptijd, kun je de auto wekelijks weer opzeggen;
  • Wij hebben onze eigen transportafdeling. We kunnen jouw elektrische auto dus op ieder gewenst moment of ieder gewenst adres in Nederland afleveren en weer ophalen, zonder dat we daarvoor met allerlei leveranciers moeten schakelen. Bijkomend voordeel? Onze chauffeurs hebben ruime ervaring met elektrisch rijden, dus zij verzorgen graag een uitleg;
  • We hebben eigen voorraad elektrische auto’s. Dit betekent dat je dus snel kunt rijden. Specifieke wensen? Wij gaan geen uitdaging uit de weg 😉 Laat het ons even weten wat je zoekt via sales@mobilityservice.nl, dan kijken wij wat we voor jou kunnen regelen;
  • Geen groot callcenter bij ons, maar persoonlijk contact en korte lijnen. Onze klanttevredenheid staat ongefilterd (!) al ruim een jaar op een hele mooie gemiddelde 9.

Reguliere auto shortleasen?

Ben je op zoek naar een benzine- of dieselauto voor in de shortlease? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem. Check myshortlease.nl voor ons aanbod shortlease