Terugblik meest gelezen artikelen in 2019

Geplaatst op 24 december 2019

Het einde van het jaar nadert en daarmee laat 2020 niet lang meer op zich wachten. In dit artikel blikken we graag met je terug op de meest gelezen artikelen, populaire elektrische auto’s en successen in 2019.

Websitebezoekers in 2019

Als we kijken naar onze website zakelijkelektrischleasen.nl, dan heeft de website een aantal succesvolle jaren achter de rug. In 2017 zijn we gestart met de website, waar je alle beschikbare elektrische auto’s kunt bekijken, vergelijken, naar eigen wens samenstellen en bestellen. Nu bijna drie jaar later is de website uitgegroeid tot de meest succesvolle websites op het gebied van het leasen van elektrische auto’s. Inmiddels heeft de website meer dan 1,3 miljoen unieke websitebezoekers mogen verwelkomen.

Naast het succesvolle contentplatform leaseblog.nl, zijn we in 2019 ook gestart met een blog op deze website. In de artikelen proberen we zoveel mogelijk praktijkervaringen en kennis over elektrische auto’s met de lezer te delen.

Meest populaire elektrische leaseauto’s van 2019

Nog een paar dagen en dan is het 2020. Dat betekent ook dat de bijtellingsregels vanaf 1 januari 2020 wijzigen. De bijtelling verdubbelt van 4% naar 8% bijtelling in 2020 (over de eerste 45.000 euro). Je hebt dus nog een aantal dagen de tijd om elektrische auto’s zoals een Tesla Model 3, Hyundai Kona Electric, MG ZS EV of Renault Zoe met 4% bijtelling in 2019 te gaan leasen.

De meest populaire elektrische auto’s van 2019 zijn onder andere de Tesla Model 3, Hyundai Kona Electric, Kia e-Niro, Nissan Leaf (40 of 62 kWh) en Renault Zoe.

Meest gelezen artikelen 2019

Als we kijken naar de meest gelezen artikelen op onze websites zakelijkelektrischleasen.nl en leaseblog.nl in 2019, dan vielen een aantal artikelen behoorlijk in de smaak. Hieronder een volledig overzicht (in willekeurige volgorde) van de meest gelezen artikelen in 2019:

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Alexander Boon is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl