Volkswagen ID.3 komt in 2020

Geplaatst op 16 december 2019

De Volkswagen ID.3 komt in 2020 uit op de markt. De Volkswagen ID.3 1ST krijgt een 58 kWh accupakket, een actieradius van 420 kilometer en is verkrijgbaar met een trekhaak. Voor degenen die niet langer willen wachten, de Volkswagen ID.3 1ST is alvast te bestellen.

Vorige week heeft Volkswagen een uniek geluid voor de Volkswagen ID. Family gelanceerd. De Volkswagen ID.3 is de eerste Volkswagen van de ID. Family die met het unieke geluid op de markt wordt uitgebracht.

Geluid van Volkswagen ID.3

Bovenstaand geluidsfragment is in 2020 in alle volledig elektrische Volkswagen ID.3’s te horen. Zoals we gewend zijn van elektrische auto’s, zijn ze heerlijk stil. Om ervoor te zorgen dat voetgangers en omstanders de Volkswagen ID.3 aan horen komen, komt Volkswagen met een uniek, herkenbaar geluid bij snelheden tot 30 kilometer per uur. Het Acoustic Vehicle Alerting System (AVAS) produceert een uniek geluid bij de Volkswagen ID.3, zodra de elektrische auto optrekt of achteruitrijdt. Voor zowel de bestuurder als voor de omstanders is het geluid van de Volkswagen ID.3 te horen. Het geluid van de auto verandert op het moment dat de auto accelereert.

Volkswagen heeft hiervoor de handen ineen geslagen met componist Leslie Mandoki. Volkswagen wil naast het design en performance, ook een uniek geluid voor de ID. Family ontwikkelen. Naast het feit dat het herkenbaar moest zijn voor voetgangers en omstanders, moest het geluid ook futuristisch en aantrekkelijk klinken.

Design + interieur Volkswagen ID.3

Het design van de Volkswagen ID.3 onderscheidt zich ten opzichte van de andere modellen door de dichte grille, opvallende velgen, laadaansluiting en de achterzijde.

De Volkswagen ID.3 biedt voldoende ruimte en is zelfs ruimer dan de Volkswagen Golf. Dit heeft de auto te danken aan het feit dat de accu’s in de vloer verwerkt zijn. De Volkswagen ID.3 is van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over 18 inch velgen, DAB+ digitale radio, Natural Voice Control, Lane Assist, Adaptive Cruise Control en parkeersensoren.

Trekhaak Volkswagen ID.3

Wil je graag een Volkswagen ID.3 met trekhaak bestellen? De Volkswagen ID.3 is verkrijgbaar met een steunhaak. De maximale kogeldruk voor de Volkswagen ID.3 is maximaal 75 kg. Dit betekent dat je met gemak twee fietsen met de Volkswagen ID.3 kunt vervoeren.

Actieradius + opladen Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 wordt leverbaar in drie uitvoeringen: 1ST, 1ST Plus en ST en 1ST  Max. Het automerk begint met het uitleveren van de Volkswagen ID.3 1st. De Volkswagen ID3. 1st heeft een 58 kWh accupakket en een actieradius van 420 kilometer (WLTP).

De Volkswagen ID.3 1ST kun je thuis opladen, via openbare oplaadpunten en via het snellaadstation zoals Fastned. Bij een openbare laadpaal (laadvermogen 11 kW) is de auto binnen 8 uur weer volledig opgeladen. Ga je met de Volkswagen ID.3 1ST  naar Fastned, dan moet je rekening houden met een oplaadtijd van een halfuurtje.

Volkswagen ID.3 1ST  leasen in 2020

Heb je interesse in het leasen van de Volkswagen ID.3 1ST ? De Volkswagen ID.3 1ST  is te leasen vanaf 350 euro per maand en is nu alvast te bestellen. De elektrische auto wordt medio 2020 op de markt uitgebracht, waardoor je rekening moet houden met 8% bijtelling. Omgerekend is dit een nettobijtelling van ongeveer 95 euro (belastingschaal 49,50%).

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Alexander Boon is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl