Volledig elektrische BMW Isetta komt in 2020

Geplaatst op 9 januari 2020

Het publiek kon vorig jaar al kennismaken met de volledig elektrische BMW Isetta. De elektrische auto is geïnspireerd op de BMW Isetta uit de jaren ’50. In het voorjaar van 2020 wordt de elektrische auto door Artega uitgebracht. Dit schattige, elektrische autootje krijgt een vanafprijs van 17.995 euro.

Elektrische BMW Isetta

In eerste instantie was het nog even de vraag of de elektrische auto daadwerkelijk in productie ging, vanwege de onenigheid tussen bedrijven Micro Mobility Systems en Artega. Dit had met name te maken met de licentie van de productie van de elektrische auto. De licentie wilde Micro Mobility Systems uitbesteden door het bedrijf dat Artega toentertijd heeft overgenomen. Het leek erop dat Artega deze licentieovereenkomst niet nakwam en hetzelfde model ook gingen ontwikkelen. Echter zijn beide bedrijven er samen uitgekomen en gaan zij nu een jaar later de elektrische auto allebei op de markt uitbrengen.

Elektrische Artega Karo

In het voorjaar van 2020 kunnen we de versie van Artega verwachten. Artega brengt de elektrische auto samen uit met Paragon en accufabrikant Voltabox. De elektrische Artego Karo heeft een topsnelheid van 90 kilometer per uur en kan op één acculading meer dan 200 kilometer rijden. De elektrische auto van Artega is overigens nu alvast te bestellen. De eerste leveringen staan gepland voor april 2020. Je hebt daarbij de keuze uit twee uitvoeringen: de Intro en Edition. In Duitsland heeft de elektrische BMW Isetta een vanafprijs van 17.995 euro.

Elektrische Microline

In 2021 volgt Micro Mobility Systems met de Microline. Echter heeft Micro Mobility Systems nog niets bekendgemaakt over de vanafprijzen en overige specificaties. Wij verwachten dat de elektrische auto in de basis hetzelfde zal zijn als de elektrische BWM Isetta van Artega. Uiteraard is het nog even afwachten tot de officiële marktintroductie.

"Een persoonlijke aflevering door de baas, bij welke leasemaatschappij krijg je dat nog meer?"

Mark van Laar

Fixico

Alexander Boon is onze EV-expert

Neem contact op

Meer weten? over de voordelen van elektrisch rijden

Bekijk de voordelen

Ontdek welke elektrische auto bij jouw wensen past

Doe de test

Zelf doen Stel jouw elektrische auto samen

Auto samenstellen

Blije klanten

Dagelijks doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzien bij alles wat met een elektrische leaseauto te maken heeft.

Hoe dan?
Heb je een vraag?
Wij zitten klaar

Mail of bel ons. Wij helpen je graag.

Contact
Heb je een vraag?
Wij zitten ( weer) klaar.

Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact
Operational Lease

Mobility Service Nederland kan iedere gewenste leaseauto leveren, maar je kunt natuurlijk ook kijken welke auto’s wij op voorraad hebben staan. Ervaar onze klantgerichtheid.

mobilityservice.nl
Financial Lease

Op zoek naar een auto in de financial lease? Lease uit onze voorraad van meer dan 15.000 auto's of bereken jouw maandbedrag via onze handige rekentool. Regel alles direct online.

msfinanciallease.nl
Leaseblog

Leaseblog.nl is de expert op het gebied van mobiliteit en leaseauto’s. Je kan hier terecht voor autotests, blogs, vlogs en interessante columns van gastschrijvers. Laat je informeren over alles wat met leasen te maken heeft!

leaseblog.nl