Waarom elektrisch?

Klaar voor de toekomst

Hoe je het ook wendt of keert; elektrisch rijden is de ‘brandstof’ die autorijden ook in de toekomst voor iedereen bereikbaar maakt. Toch is de ontwikkeling van de elektrische auto niet zonder slag of stoot gegaan. Al een groot aantal jaren is de autobranche serieus bezig met het ontwikkelen van elektrische auto’s. Er is op dit moment echt een kantelpunt gaande. Want was het een aantal jaren geleden nog flink afzien om in een elektrische auto te rijden, nu is dat al lang niet meer zo. Een hele serie goede elektrische auto’s en een zeer degelijk laadnetwerk in Nederland, hebben ervoor gezorgd dat al veel zakelijke rijders hebben gekozen voor een elektrische auto, in plaats van een diesel of een benzine. Daarnaast zijn ook de fiscale voordelen ten opzichte van een auto met een verbrandingsmotor dusdanig groot, dat in een EV stappen zomaar enkele honderden euro’s per maand aan besparing kan opleveren.

Hoor jij ook bij de early adaptors?

Elektrisch rijden biedt een behoorlijk aantal voordelen ten opzichte van een auto met een verbrandingsmotor. Twijfel jij of jouw volgende leaseauto een elektrische auto moet worden? Dan proberen we je graag te overtuigen!

  • In 99% van de gevallen is een elektrische auto zuiniger dan een benzine- of dieselauto. Ook als je de hoeveelheid verbruikte stroom omrekent naar brandstofverbruik
  • Je auto opladen kan thuis. Stoppen voor brandstof is niet meer nodig
  • De Nederlandse laadinfrastructuur behoort tot de top van de wereld
  • Steeds meer autofabrikanten bieden hoogwaardige elektrische auto’s aan. Keuze genoeg!
  • Rijden in een elektrische auto veroorzaakt geen CO2 uitstoot
  • Je profiteert van lage bijtelling en gunstige maandtermijnen door bijvoorbeeld de milieu-investeringsaftrek

Zet de eerste stap naar elektrisch rijden!

Je hebt het misschien wel door. Wij van Mobility Service zijn fan van elektrisch rijden. Daarom kan iedere zakelijke rijder terecht op de website van Mobility Service Electric. Op onze website stel je jouw elektrische auto samen, vergelijk je EV’s op basis van relevante informatie en bestel je jouw elektrische leaseauto meteen. De eerste stap naar elektrische mobiliteit zet je hier!